More


  Pistolarul Florin Lenghel, prins în Slovenia

  - Advertisement -

  lenghel

  Dat în urmărire internaţională de aproape trei luni, după ce şi-a împuşcat în cap un amic, sătmăreanul Florin Lenghel a fost capturat de autorităţile de ordine publică din Slovenia. Acesta urmează să fie predat în scurt timp autorităţilor româneşti, în prezent desfăşurându-se formalităţile de extrădare, ne-au declarat surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare.

  Reîntors din Italia la sfârşitul lunii aprilie, sătmăreanul Florin Lenghel l-a împuşcat cu un pistol în faţă şi în gât pe amicul său Leonard Gheorghe Stoica în dimineaţa zilei de 3 mai 2014. Cei doi, împreună cu un minor, Angelo Bogdan, au consumat împreună alcool în noaptea de vineri spre sâmbătă. Conflictul spontan între Stoica şi Lenghel a avut loc după ce, împreună cu Angelo Bogdan, sub ameninţarea pistolului, au furat maşina taximetristului pe care l-au chemat să-i ducă acasă. După furtul maşinii, în urma unui schimb de replici, Lenghel l-a împuşcat de mai multe ori pe amicul său Stoica, abandonându-l pe rănit pe marginea drumului.

  Potrivit poliţiştilor, Florin Lenghel şi-a procurat pistolul în Italia, introducându-l ilegal în ţara noastră. Rămas singur, întrucât Angelo Bogdan s-a speriat şi a fugit, Lenghel a incendiat taximetrul şi, cu ajutorul unui prieten, a părăsit rapid ţara prin Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni. Prietenul respectiv a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de favorizare a infractorului, iar pe numele lui Lenghel a fost emis un mandat european de arestare. În urma unor operaţii dificile, medicii Spitalului Judeţean Satu Mare au reuşit să-i salveze viaţa sătmăreanului Leonard Gheorghe Stoica.
  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img