More


  Ziua comunei Moftin, la a XIV-a ediţie

  - Advertisement -

  Manifestările organizate cu ocazia celei de a XIV-a ediţii a Zilei Comunei Moftin va avea loc mâine. Deschiderea oficială a Zilei Comunei va avea loc la ora 11.00, la Monumentul lui Mihai Viteazu din Moftinu Mic, unde Corul Bărbătesc din Finteuşu Mare va intona Imnul de Stat al României, după care preoţii din comună vor oficia un Te-Deum. Va urma apoi cuvântul de deschidere al primarului Gheorghe David, precum şi cuvântările invitaţilor, după care Corul din Finteuşu Mare şi un grup de elevi ai Şcolii Gimnaziale “Mihai Viteazu” vor prezenta scurte momente artistice, urmate de depuneri de coroane.

  Programul va continua cu o defilare a majoretelor şi a fanfarei până la scena amplasată pe terenul de sport. Aici, de la ora 13.15 vor începe manifestările artistice cu Ansamblul “Transilvania” din Baia Mare, urmat de interpretul Cornel Borza şi un recital de pricesne susţinut de Rafila Bărbos. După un recital de dansuri populare, susţinut de copiii din comună şi de Ansamblul “Ceatăra” din Carei, pe scenă va urca interpreta Angela Muntean, iar de la ora 18.00 va urma recitalul susţinut de trupa Csocsesz din Ungaria. Copiii din comună vor prezenta şi un program de dansuri moderne, iar de la ora 19.15 pe scenă va urca Petrică Mureşan, al cărui recital va fi urmat de cel susţinut de Csepregi Eva din Ungaria.

  De departe, însă, cel mai aşteptat moment al serii va fi spectacolul life susţinut de Andra şi trupa ei. Ziua Comunei Moftin se va încheia cu recitalurile susţinute de Notar Mary (Ungaria) şi Horea Someşan. Organizatorii acestui eveniment, Primăria şi Consiliul Local Moftin, le promit moftinenilor şi alte surprize pe parcursul desfăşurării evenimentelor.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img