More


  Amicale la Sighet şi Sântandrei pentru Olimpia

  - Advertisement -

  1

  Olimpia îşi continuă seria partidelor de verificare şi, după dubla cu FC Bihor, elevii lui Cosmin Bodea vor susţine azi şi mâine alte două amicale.
  Astfel, echipa a doua va juca azi la Sighet cu CSM de la ora 18, în vreme ce prima echipă se va deplasa sâmbătă la Sântandrei pentru un meci cu echipa de liga a 3-a din localitate. Partida de la Sântandrei e programată la ora 11.
  “La Sighet vom deplasa un lot format în mare parte din juniorii de la club la care se vor adăuga şase-şapte jucători veniţi în această perioadă la echipa mare, în schimb la Sântandrei mergem cu lotul de seniori” spune secundul Lulu Dragomir.
  Legat de meciul de miercuri cu FC Bihor secundul Olimpiei spune că deocamdată au vrut să vadă personalitatea jucătorilor şi că deocamdată nu au fost stabilite obiectivele.
  Altfel, antrenorul celor de la FC Bihor, Alexandru Pelici, a avut numai cuvinte de laudă la adresa Olimpiei.”O văd clar în play-off. Au făcut achiziţii bune. Din păcate pentru noi l-au luat de la Oradea pe Bic (foto), un jucător de doar 20 de ani foarte talentat şi pe care-l recomand lui Viorel Moldovan la Naţionala U21” a declarat Pelici care în această vară s-a aflat pe lista Olimpiei printre posibilii înlocuitori ai lui Csik. “Oficial nu am fost contactat, dar zvonuri am auzit şi eu. Mă bucur că s-au gândit la mine dar eu sunt sub contract cu FC Bihor unde am început reconstrucţia în această vară”, a mai spus Alexandru Pelici.
  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img