More


  Claudia Pop se întoarce în prima ligă din Spania

  - Advertisement -

  clau-pop

  Sătmăreanca Claudia Pop va evolua din sezonul viitor în prima ligă din Spania. Baschetbalista a semnat cu nou-promovata Gernika Bizkaia un contract valabil pe un an. Claudia se întoarce practic în Spania după ce în trecut a mai a evoluat la Olesa Barcelona şi Conquero.

  În sezonul trecut Claudia Pop a câştigat finala campionatului din Ecuador alături de Santa Maria Machala, după ce a învins în finală marea favorită Mavort Quito. Sătmăreanca a evoluat practic doar o jumătate de sezon în Ecuador după ce pe 29 martie 2014 a încheiat campionatul în Spania la Conquero. Claudia s-a remarcat ediţia trecută de campionat având la Conquero jucate 22 de partide şi a avut medii statistice de 9,9 puncte pe meci şi 4,7 recuperări. Claudia Pop a evoluat în cariera ei la CSM Satu Mare, CSM Târgovişte, Conquero, Olesa Barcelona şi La Spezia (Italia).

  Claudia Pop a declarat pentru site-ul oficial al clubului „Sunt fericită că mă întorc în Prima Ligă din Spania la un club care-mi inspiră mare încredere şi mă face să cred că voi putea realiza lucruri deosebite. Sunt convinsă că împreună vom putea scrie o pagină de istorie pentru acest club şi că vom avea performanţe deosebite.”

  Antrenorul Mario Lopez s-a arătat şi el încântat de transferul făcut şi vede în Claudia Pop o jucătoare ce va putea ajuta mult echipa să-şi realizeze obiectivele. “E o jucătoare în care am mare încredere. Vine la noi cu dorinţa de a face un nou sezon bun, are statistică încurajatoare cu 10 puncte pe meci , cu o experienţă remarcabilă în joc şi cu un şut bun şi de afară”. Claudia va pleca la începutul lunii septembrie în Spania pentru a se alătura lotului celor de la Gernika Bizkaia.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img