More

    CSM Satu Mare, în cantonament la Buşteni

    volei

    După cantonamentul de la Costineşti, pentru voleibalistele de la CSM Satu Mare urmează un nou stagiu de pregătire la Buşteni. În această dimineaţă, mai exact la ora 6.00, antrenorul Adrian Pricop şi elevele sale au pornit spre localitatea montană pentru al doilea cantonament.

    Acolo vor petrece zece zile, cu două antrenamente, unul fizic dimineaţa şi celălalt cu mingea, în sală în fiecare zi. Zece sportive se deplasează, printre care şi cele două noi achiziţii: Alexis Mathews, Ivana Zburova, Angelica Podină, Alexandra Mişca, Alexandra Molnar, Denisa Mocar, Natalia Preda, Adriana Matei, Beata Vaida şi Daniela Dobre. Ultima dintre ele a sosit nu demult la echipă, este cadetă şi s-a născut la Bucureşti. Dar a dorit să evolueze la Satu Mare, alături de celelalte colege de generaţie. De asemenea, la Buşteni este aşteptată să sosească şi ultima achiziţie a CSM-ului. Deşi se vorbea de o bulgăroaică, se pare că înţelegerea cu aceasta a picat. Se pare că echipei i se va alătura ucraineanca Victoria Detkova.

    După această perioadă de pregătire în septembrie, CSM va participa la două turnee. Unul în perioada 6-7 septembrie în Luxemburg şi unul în perioada 12-14 septembrie la Craiova.

    Startul de sezon pentru gruparea sătmăreană este programat pe 3 octombrie, în primul tur al Cupei României, pe teren propriu cu CSM Lugoj. Pe 11 este programat returul, iar pe 15 octombrie echipa sătmăreană va debuta şi în campionatul Diviziei A1, tot pe teren propriu cu Pt. Neamţ.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE