More


  Dan Petrescu ar putea reveni în Rusia, la Kuban Krasnodar

  =

  3

  Antrenorul echipei Al-Arabi, Dan Petrescu, ar putea reveni în Rusia pentru a prelua conducerea tehnică a echipei Kuban Krasnodar, a scris, luni seară, publicaţia Sport Express.

  Conducerea clubului rus nu este mulţumită de actualul antrenor al echipei, Viktor Goncearenko, care întâmpină dificultăţi în a se impune în faţa jucătorilor.

  Kuban, echipă la care evoluează atacantul Gigel Bucur, a remizat, vineri, scor 2-2, pe teren propriu, cu Rostov, în etapa a doua a campionatului, după ce a învins în prima rundă, tot acasă, cu scorul de 2-0, pe UFA.

  Petrescu a semnat la începutul lunii iunie un contract pe doi ani cu gruparea Al-Arabi din Qatar, dar ruşii scriu că românul ar fi de acord să-şi rezilieze înţelegerea pentru a reveni la Kuban.

  Antrenorul Dan Petrescu a mai pregătit echipa Kuban Krasnodar, din 29 decembrie 2009, când formaţia evolua atunci în liga a II-a, până în 17 august 2012. El a reuşit promovarea echipei după primul sezon, apoi a fost foarte aproape de a termina pe un loc care să-i asigure participarea în Liga Europa.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img