More


  Handbal / Janos Olah poate juca la CSM

  - Advertisement -

  1

  În proporţie de aproape 100% handbalistul Janos Olah, ultima dată la Minaur Baia Mare, va putea evolua de la toamnă din nou în tricoul CSM-ului.


  FRH a introdus în regulament faptul că în eşalonul al doilea pot evolua doar handbalişti din România. Însă Janos Olah are un statut aparte, se află de şase ani la Satu Mare, a jucat în Liga Naţională pentru CSM Satu Mare şi Minaur Baia Mare, s-a căsătorit cu baschetbalista Andreea Orosz şi cunoaşte foarte bine limba română.
  Se pare că demersurile făcute de oamenii pricepuţi au dat roade, iar Olah a primit o derogare să poate juca la Satu Mare.
  Antrenorul Nicolae Istrate a precizat că aşteaptă doar o înştiinţare de la federaţia de specialitate în care să se specifice acest lucru. De altfel Janos Olah se pregăteşte cot la cot cu ceilalţi handbalişti de la gruparea sătmăreană.
  În ceea ce priveşte lotul, de ieri sportivii au trecut la antrenamente tehnico-tactice cu mingea la revenirea din cantonamentul de la Mujdeni.
  În plus au fost perfectate mai multe amicale. pe 22 august la U Cluj, urmând ca apoi clujenii să vină la Satu Mare. Apoi pe 26 august două meciuri de verificare cu Academia Baia Mare, după care alte două întâlniri cu Oradea. Există chiar participarea la un turneu internaţional la Nyirbator.
  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img