More


  Kinder Carei – grupa 2006 s-a impus la Cupa Viitorul Zalău

  =

   

  kinder1

  Unul dintre cele mai puternice turnee de fotbal rezervat copiilor şi juniorilor a avut loc în această săptămână în Sălaj.

  A 10-a ediţie a Cupei Viitorul a adunat la start cele mai importante cluburi din ţară la cinci categorii de vârstă, de la 8 la 14 ani. Printre ele Academia Gh. Hagi, CFR Cluj, Luceafărul Cluj şi Râmnicu Vâlcea. Spre lauda noastră, nu mai puţin de trei formaţii au fost din judeţul Satu Mare. Este vorba despre Kinder Carei care a şi câştigat trofeul la categoria 2006, CS Primavera şi Olimpia, locul trei la cat. 2004 şi 2001.

  De remarcat că la categoria 2002, CS Primavera a încheiat turneul pe locul şapte în condiţiile în care echipa a fost formată din copii născuţi în 2003. De asemenea Olimpia Satu Mare a a terminat pe locul 10 la categoria 2004.

  Echipa celor de la Kinder Carei e pregătită de Csenteri Jozsef, la CS Primavera antrenorii celor două grupe participante sunt Dorin Ţuţuraş şi Florin Fabian iar cele două grupe de la Olimpia ce au jucat la Zalău sunt antrenate de Paul Mihai şi Cristi Popa.

  De remarcat organizarea ireproşabilă a turneului cu meciuri ce s-au jucat pe mai multe terenuri de fotbal din Sălaj, la Zalău, Hereclean şi Şimleu , iar la festivitatea de deschidere au participat foştii internaţionali Miodrag Belodedici, Ioan Ovidiu Sabău şi Gigi Mulţescu.
  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img