More


  Liga a V-a începe pe 31 august

  - Advertisement -

  4

  Comitetul Executiv al AJF Satu Mare s-a întrunit ieri în şedinţă pentru a hotărî structura campionatelor şi programul din Liga a IV-a şi a V-a.

  Astfel, s-a tras la sorţi ţintarul seriei B din Liga a IV-a cu 14 echipe. A fost întocmită şi structura campionatului din Liga a V-a. Aici însă echipele se mai pot înscrie până pe 19 august, când, de la ora 18.00, se va stabili şi programul. Până acum, în ultimul eşalon al fotbalului judeţean s-au înscris 17 echipe. Din seria A fac parte Victoria Tiream, Chesi Hodod, Crasna Craidorolţ, AS Ghenci, Olimpia Domăneşti, Platanul Marna, Dacia Supur şi Viile Satu Mare, iar din seria B FC Certeze, Venus Dumbrava, Unirea Bercu, Înfrăţirea Tarna Mare, Vulturii Agriş, Voinţa Sătmărel, Recolta 2 Dorolţ, Dari Lipău şi Speranţa Halmeu.
  Aici, campionatul se va desfăşura după sistemul tur-retur-tur şi va începe pe 31 august, urmând să se dispute 10 sau 11 etape, în funcţie de condiţiile meteo.
  S-au stabilit şi baremurile pentru arbitrii şi observatorii care vor oficia din sezonul care urmează şi pe care echipele trebuie să le achite. Astfel, în Liga a IV-a Elite, suma este de 120 de lei/arbitru şi 110/observator, adică în total 470 de lei. În Liga a IV-a, baremul s-a majorat şi se va plăti câte 110 lei pentru fiecare arbitru şi 100 de lei pentru observator, iar în Liga a V-a, baremul a rămas acelaşi 80 de lei pentru arbitri şi 75 de lei pentru observatori.
  Totodată, asociaţiile sportive care doresc să participe la competiţiile de copii şi juniori la toate categoriile de vârstă trebuie să depună o cerere de înscriere în campionat la sediul AJF Satu Mare, personal sau prin fax la 0261.714080, până la data de 25 august 2014 ora 12.00.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img