More

  Marius Iepure, argint la Openul Germaniei

  dans

  Rezultat excepţional obţinut de dansatorul sătmărean Marius Iepure. Acesta împreună cu perechea lui, sud-africanca Ottlile Mabouse, a participat la cel mai mare concurs de dans din lume, cu 3000 de perechi înscrise, iar la Rising Stars Professional Latin a terminat pe locul doi şi a cucerit medalia de argint.

  De remarcat că din această lună perechea Marius Iepure- Ottlile Mabouse a trecut la profesionişti iar rezultatul e cu atât mai important cu cât cei doi se pregătesc împreună doar de câteva săptămâni deoarece Ottlile a avut probleme în obţinerea vizei de intrare în Germania.

  “De două saptamini dansam la Profesioniști si am avut primul concurs la cel mai mare concurs din lume, German Open cu aproximativ 3.000 de perechi participante. La categoria noastră, Grand Prix Professional Latin, am luat locul 14 iar la German Open Rising Stars Professional Latin am luat medalia de argint , la foarte mică diferență de cea de aur. Noi şi antrenorii noștri suntem foarte multumiți cu evoluția noastră cu toate ca am avut o perioada foarte scurtă de pregătire din cauza perioadei de așteptare a vizei lui Ottlile. “ ne-a spus Marius Iepure care în această săptămână e într-o mică vacanţă de recuperare la Mallorca.

  “Vineri, pe 22 august, începem pregătirile pentru noul sezon cu unul din antrenorii noștri din Amsterdam. Următoarele concursuri sunt Mondialele de Show-uri din Cehia si de Latino din Danamarca. Iar Europenele le avem în Germania, in Leipzig. Ultimul concurs din acest sezon va fi Campionatul Germaniei de Profesioniști in 20 decembrie”, a mai spus Marius Iepure care încearcă de pe acum să-ţi facă loc în program pentru a ajunge acasă la Satu Mare la finele lui decembrie pentru a participa la Gala Royal Dance.

  Florin Mureşan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE