Olimpia a remizat la Sighet, scor 0-0

4

FC Olimpia îşi continuă seria amicalelor la acest sfârşit de săptămână. După ce a jucat miercuri la Satu Mare cu FC Bihor, scor 1-1 şi ieri cu CSM Sighet, scor 0-0, galben-albaştri se deplasează astăzi la Sântandrei, pentru un nou joc de verificare cu formaţia de Ligă a IV-a din judeţul Bihor.


Referitor la meciul de ieri de la Sighet, antrenorii Olimpiei au folosit jucători de la echipa de juniori A 1, dar şi câţiva dintre noii veniţi sau fotbaliştii deja consacraţi.
A debutat şi nigerianul Onyeka, jucător de culoare venit de la FC Clinceni. Însă, din cele declarate de staff-ul tehnic, un posibil transfer al său sau legitimare la Olimpia ar putea fi aproape imposibilă, deoarece nigerianul nu şi-a încheiat conturile cu echipa din Clinceni.
17 jucători ai echipei sătmărene au evoluat ieri în remiza nulă de la Sighet, cu formaţia care a promovat în eşalonul trei după ce a învins la baraj o altă echipă din judeţul nostru, Someşul Oar.
Primul 11 a arătat astfel: Şuta în poartă, jucători de câmp Paul, Rus, Petrache, Burlacu, Faur, Villand, Micaş, Onyeka, Feier, Marinaş. Au mai intrat Ionescu, Gulya, Şimon, Bura, Cireap şi Daniel Pop, toţi de la echipa de republicani A 1.
O altă garnitură a Olimpiei va fi folosită astăzi, de la ora 11.00, la Sântandrei, după care toţi vor primi o zi liberă, duminică.
D. Chiorean

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Un nou caz în județ! Bărbat din zona Oașului cu CORONAVIRUS.

Un nou caz de Coronavirus a fost confirmat în județul Satu Mare. Ar fi vorba de un bărbat de peste 70 de ani din...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...

ÎNGRIJORĂTOR. Încă două țări cu MULȚI SĂTMĂRENI, întroduse în ZONA ROȘIE. Despre ce e vorba

Încă două țări din Europa, în care se află foarte mulți sătmăreni, au fost introduse în zonele roșii de coronavirus. ”Începând cu data de 26...