More


  Olimpia a remizat la Sighet, scor 0-0

  =

  4

  FC Olimpia îşi continuă seria amicalelor la acest sfârşit de săptămână. După ce a jucat miercuri la Satu Mare cu FC Bihor, scor 1-1 şi ieri cu CSM Sighet, scor 0-0, galben-albaştri se deplasează astăzi la Sântandrei, pentru un nou joc de verificare cu formaţia de Ligă a IV-a din judeţul Bihor.


  Referitor la meciul de ieri de la Sighet, antrenorii Olimpiei au folosit jucători de la echipa de juniori A 1, dar şi câţiva dintre noii veniţi sau fotbaliştii deja consacraţi.
  A debutat şi nigerianul Onyeka, jucător de culoare venit de la FC Clinceni. Însă, din cele declarate de staff-ul tehnic, un posibil transfer al său sau legitimare la Olimpia ar putea fi aproape imposibilă, deoarece nigerianul nu şi-a încheiat conturile cu echipa din Clinceni.
  17 jucători ai echipei sătmărene au evoluat ieri în remiza nulă de la Sighet, cu formaţia care a promovat în eşalonul trei după ce a învins la baraj o altă echipă din judeţul nostru, Someşul Oar.
  Primul 11 a arătat astfel: Şuta în poartă, jucători de câmp Paul, Rus, Petrache, Burlacu, Faur, Villand, Micaş, Onyeka, Feier, Marinaş. Au mai intrat Ionescu, Gulya, Şimon, Bura, Cireap şi Daniel Pop, toţi de la echipa de republicani A 1.
  O altă garnitură a Olimpiei va fi folosită astăzi, de la ora 11.00, la Sântandrei, după care toţi vor primi o zi liberă, duminică.
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img