More


  Peste 50 de echipaje aşteptate la Raliul VTM de la Luna Şes

  =

  Daniel-Domuta

  Cel mai important eveniment automobilistic din această vară din judeţ se va derula azi pe traseul de la Luna Şes de lângă Negreşti Oaş.

  După mai mulţi ani de aşteptare vom avea din nou în Ţara Oaşului un raliu de viteză pe traseu montan (VTM).

  “Competitia de traditie organizata ani la rand la Huta Certeze-Sambra Oilor se muta in acest an in zona Luna Ses – Negresti Oas datorita conditiilor mult mai bune de traseu, fiind un drum nou din toate punctele de vedere, dat in folosinta luna trecuta.” spune directorul ACR Satu Mare, David Seletye.

  Astfel, dupa 9 ani se organizeaza din nou o etapa de VTM in judetul Satu Mare pe unul din cele mai frumoase trasee de coasta din judet iar pe viitor se are în vedere includerea raliului de la Luna Şes în calendarul naţional de VTM!

  Directorul ACR-ului sătmărean se aşteaptă ca la startul competiţiei să vină peste 50 de echipaje la categoriile debutanţi, juniori şi licenţiaţi.

  Iubitorii sporturilor cu motor sunt aşteptaţi pe traseul de la Luna Şes pentru un spectacol deosebit . Deschiderea oficială va avea loc la ora 9, iar între 13-13,30 va mai fi o pauză, urmând ca la ora 18 să înceapă festivitatea de premiere.

  Organizatorii evenimentului sunt : Clubul Sportiv Auto Karting RIDER’S Satu Mare, ACR Sucursala Satu Mare, Consiliul Judetean Satu Mare si Primaria Orasului Negresti Oas.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img