More

    Play-off-ul Ligii Campionilor / Steaua, te vrem în grupe!

    steaua-stromgodsetDupă cele şase goluri marcate de Keşeru în poarta celor de la Pandurii, pentru Steaua urmează o partidă extrem de importantă pentru grupele Champions League cu Ludogorets. Un avantaj, dacă îi putem spune aşa este că returul se va juca la Sofia datorită faptului că Ludogorets nu are terenul omologat pentru partide de acest gen. Gâlcă va aborda această partidă cu maximă precauţie având în vedere că un gol în deplasare cântăreşte mult. Nu ne aşteptăm la multe goluri dată fiind încărcătura acestei partide. Ca ultimă repetiţie înainte de meciul din play-off-ul Ligii, Steaua a întâlnit-o pe Pandurii. Să nu uităm că Steaua l-a pierdut pe sătmăreanul Gardoş care a semnat cu Southampton dar îl are în schimb pe Luchin.

    Ca sa ajungă în acest play-off, Steaua a trecut de Aktobe cu 4-3 la general iar acum are în faţă un adversar pe care poate nu şi l-ar fi dorit să-l întâlnească. Steaua este încă în căutarea unui atacant după ce Ludogorets a reuşit să-l fure pe Hamza dar vestea bună este că acesta nu va juca în acest play-off. Steaua are doar un singur egal în ultimele şapte partide jucate în toate competiţiile cu şase victorii şi un 2-2 cu Aktobe.

    Ludogorets a mai întâlnit-o pe Steaua în vara acestui an într-o partidă amicală în care bulgarii au reuşit să se impună fără probleme, cu 4-2. Bulgarii au investit foarte mult în ultimii ani, aducând foarte mulţi jucători de origine sud-americană.

    Partida din această seară, de la ora 21.45 va fi arbitrată de un german, cel care a condus şi finala Europa League din acest an. Arbitrul german Felix Brych va conduce meciul tur din play off-ul Ligii Campionilor dintre Steaua şi Ludogorets. Partida va putea fi urmărită în direct la Digisport şi Dolcesport.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE