More


  ”Provocarea găleţii cu gheaţă” a ajuns și la Satu Mare

  - Advertisement -

  RENI

  Moda verii 2014 de a-ți turna o găleată plină cu apă înghețată în cap pare că a ajuns și la Satu Mare.
  Baschetbalista de la CSM Satu Mare Renata Szmutku a acceptat provocarea “ALS Ice Bucket Challenge”, lansată de fosta ei colegă de echipă, Khadijah Wittington. A şi postat un filmuleţ cu această ispravă pe un site de socializare.

  “ALS Ice Buckek Challenge” sau ”Provocarea găleţii cu gheaţă” este o campanie de donaţii la care au aderat numeroase personalităţi din întreaga lume. Participanţii sunt provocaţi să îşi toarne pe cap apă cu gheaţă şi să facă o donaţie pentru cercetarea în domeniul sclerozei laterale amiotrofice.
  Constantin Anghelache a dat startul acestei provocări în România, nominalizîndu-i pe Adrian Mutu, Dinu Gheorghe și Flavius Stoican, atacantul Petrolului fiind primul care răspunde provocării.

  La rîndul său Adrian Mutu a provocat alte trei personalități din showbiz-ul românesc Alex Velea, Antonia, Cabron, dar și pe Pablo de Lucas și Vivi Răchită, fostul antrenor al Petrolului.

  Renata Szmutku a provocat la rândul ei alte trei persoane printre care și pe foasta baschetbalistă de la CSM Satu Mare, Nip Freeman.
  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img