More


  Suflu nou în arbitrajul sătmărean

  =

  2

  Invitat luni seara în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă, managerul AJF Satu Mare, Ovidiu Mazilu, s-a arătat extrem de încântat de modul în care arbitrii şi observatorii s-au prezentat la examenul de sâmbătă.

  „Sincer, nu ne aşteptam să vină aşa de mulţi în condiţiile în care luna august e rezervată concediilor. Au fost peste 80 de arbitri şi observatori iar modul în care au răspuns la testări ne-a impresionat. În plus am avut ca noutate şi testările venite pe format video de la UEFA iar acest lucru a ajutat foarte mult în explicarea regulamentului”, a spus Mazilu.
  Acesta a mai spus că se încearcă formarea de noi arbitri şi că se pune miza pe tineri mai ales că din acest sezon vom avea o ligă în plus iar la fiecare sfârşit de săptămână vor fi 28 de meciuri în cele trei ligi.
  „Ar fi nevoie de 84 de arbitri în fiecare week-end. Vom avea meciuri sâmbăta şi atunci unele brigăzi şi mai experimentate ar putea primi câte două delegări în aceeaşi etapă. Sperăm ca sezonul următor să nu avem reproşuri din partea echipelor iar arbitrajele noastre să satisfacă pe toată lumea. Deşi sincer e foarte greu acest lucru”, a recunoscut Ovidiu Mazilu care a ţinut şi să le mulţumească oficialilor echipelor din judeţ pentru că sezonul trecut competiţia s-a derulat în limitele fair-play-ului.
  „Se vede o creştere de valoare şi un plus de respect reciproc la nivelul fotbalului judeţean“, a mai adăugat arbitrul divizionar, Ovidiu Mazilu.
  Legat de prezenţa lui în lotul divizionar, Mazilu a declarat că în această săptămână se pregăteşte pentru testările fizice şi teoretice de la nivelul CCA.
  „E din ce în ce mai greu, meciurile sunt tot mai puţine iar arbitrii au rămas aceiaşi. Aşa că scade numărul delegărilor iar orice mică greşeală poate să te coste. Mă bucur pentru Istvan Kovacs care a prins un culoar foarte bun vara asta iar eu sper să prind cât mai multe meciuri în primele două ligi“, a mai spus Ovidiu Mazilu.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img