More


  Veste URIASA pentru Gardos!

  - Advertisement -

  1

  Florin Gardos a fost anuntat ca va debuta dupa o luna la Southampton, dar antrenorul s-a razgandit!

  Gardos are sanse mari sa debuteze maine in Premier League, in meciul lui Southampton cu West Bromwich Albion. Fundasul roman s-a transferat de o saptamana in Anglia pentru 6.8 milioane de euro, dar Ronald Koeman l-a anuntat ca va putea sa intre in teren abia dupa patru saptamani dupa ce l-a studiat atent la primul antrenament.

  Ziarul Daily Echo din Southampton scrie azi ca Gardos va fi fortat pentru ca antrenorul Koeman nu are alte solutii in aparare. Southampton a pierdut cu 2-1 in prima etapa pe Anfield, contra lui Liverpoool, iar acum primeste vizita lui West Brom.

  “Florin Gardos se antreneaza cu grupul, nu mai are probleme medicale. O sa iau o decizie inainte de meci, el poate sa faca parte din echipa, de ce nu? Dar nu vrem sa riscam foarte mult, s-a accidentat destul de rau in urma cu o luna. E greu de zis acum daca va juca sau nu. O sa iau decizia cu o zi inainte de meci sau chiar inaintea partidei”, a anuntat Koeman.

  Olandezul a mai anuntat ca Gardos va fi sigur apt pentru confruntarea cu West Ham de saptamana viitoare!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img