More


  ÎN PREMIERĂ pentru Satu Mare. Paradă militară de EXCEPŢIE. Blindate, militari şi trupe speciale

  =

  IMG_4405

  Unul dintre cele mai spectaculoase momente dedicate Zilei Naţionale a României a avut loc pe Bulvardul I.C. Brătianu, în faţa Monumentului Ostaşului Român. Este vorba despre o paradă militară fără precent pentru municipiul Satu Mare, la care au participat efective ale Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informaţii şi Poliţiei Locale.

  Sătmărenii au putut vedea de Ziua Națională tehnica armatei române, respectiv transportoare ambifii blindate, autospeciale aflate în dotarea unităților de geniu sau autospeciale pentru telecomunicații speciale.

  Ministerul de Interne a participat la paradă cu autospeciale ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, precum cele pentru intervenție la mare înălțime, unitate medicală avansată sau autospeciale ultramoderne pentru stingerea incendiilor. Poliție de Frontieră a defilat cu unitățile de supraveghere a frontierei de stat cu termoviziune, iar Poliția și Jandarmeria a participat cu unitățile de intervenție specială.

  Direcția Județeană de Informații Satu Mare a participat la paradă cu o autospecială de intervenție antiteroristă, în timp ce Poliţia Locală a fost prezentă cu mopede şi o autospecială.

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img