More  Corn cu probleme

  corn

  Una dintre firmele care distribuie cornul în școlile din județul Satu Mare a fost amendată substanțial de comisarii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor pentru că nu erau respectate gramajele prevăzute pentru cornuri. Cu alte cuvinte, furau de la gura elevilor.

  În urma unui control efectuat în prima zi de distribuție, adică 3 ianuarie, cornurile distribuite de SC Logistic Media Pop Art Srl nu respectau cantitatea neta de 80 de grame ( 69,11 / 70,65 / 75,44 / 77,24 grame ), dar nici biscuiții 43,40 grame. De asemenea, s-a mai constata că, în câteva școli, nu a fost distribuită cantitatea necesară prevăzută în contract atât în ceea ce privește numărul cornurilor cât și numărul pachetelor de biscuiți.

  Cei de la Protecția Consumatorului mai precizează că la o școală din județul Satu Mare cornurile erau învelite greșit, cu partea de exterior a ambalajului înspre interior, adică cu scrisul imprimat pe ambalaj către corn, luând contact direct cu produsele.

  Pentru deficientele constatate, operatorul economic SC Logistic Media Pop Art SRL a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei, fiind dispuse măsuri imediate de remediere a deficiențelor și respectarea condițiilor din Caietele de sarcini pe care s-a angajat la câștigarea licitației.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE