More


  CJ va recupera taxa de mediu și de la cei ce nu au achitat-o anul trecut

  =

  Taxa de mediu de 80 de lei/tonă va fi recuperată și de la agenții de salubritate care anul trecut nu au achitat-o, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat azi de Consiliul Județean Satu Mare. Totodată, a fost aprobată și o rectificare bugetară.

  În urma votului de astăzi a consilierilor județeni, bugetul consolidat al județului Satu Mare a fost suplimentat cu 69 de mii lei, bani ce vor fi folosiți, îndeosebi, pentru activități culturale, servicii și dezvoltare publică.

  Tot în ședința de ieri, a fost votat și proiectul de privind aprobarea menținerii tarifelor practicate și a recuperării integrale prin tarife, a cheltuielilor de mediu.

  Cu alte cuvinte, taxa de 80 de lei/tonă, va fi recuperată și de la operatorii de salubritate care nu au achitat-o anul trecut, iar anuL acesta va fi menținută pentru toți operatorii de salubritate.

  La finalul ședinței, consilierul județean PSD, Oliviu Buzgău, făcând referire la creșterea incidenței bolii TBC în regiunea Tășnad, a solicitat conducerii Consiliului Județean să fie îndeplinite măcar o parte dintre promisiunile făcută pentru sistemul medical din această zonă.

  Președintele Pataki a arătat că investiții în zonă se fac, dar în măsura posibilităților, dând în acest sens și câteva exemple precum unele donații primite din Germania.

  De asemenea, s-a mai discutat despre aprobarea unei rezoluții a Consiliului Județean cu privire la Unirea Basarabiei cu România, lucru ce va fi supus dezbaterii consilierilor județeni într-o ședință viitoare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img