More


  FOTO. Demonstrație în forță a jandarmilor într-o școală din Satu Mare

  =

  Membrii Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil, Compartimentul de Prevenire şi Combatere a Faptelor Antisociale şi cei din cadrul Serviciului Resurse Umane s-au deplasat miercuri, 28 martie, la Liceul cu Program Sportiv, în cadrul programului “Şcoala Altfel”.

  Lucrătorii din cadrul compartimentului PCFA au desfăşurat activităţi preventive educative în cadrul programului „Stop Violenţă”, unde elevilor de clasa a IX-a şi a X-a li s-au prezentat  aspecte referitoare la:

  – atribuţiile şi dotarea Jandarmeriei Române

  – violenţa şi formele de manifestare

  – conştientizarea elevilor cu privire la implicaţiile pe care le are asupra viitorului lor, comiterea unor fapte antisociale.

  De asemenea, colegii de la resurse umane au amenajat în sala de sport traseul sportiv pe care cei care doresc să meargă la şcolile militare de jandarmi trebuie să-l parcurgă, acesta fiind probă eliminatorie, traseu pe care doritorii l-au parcurs sub supravegherea colegilor.

  Colegii de la Detaşamentul 1 au efectuat un exerciţiu demonstrativ, în care s-a prezentat modul de acţiune în cazul eliberării unui ostatic, moment apreciat foarte de mult de cei prezenţi în sala de sport.

  În final s-a creat un stand în care s-a prezentat dotarea jandarmilor, lucru care a fost pe placul elevilor, în special pentru faptul că după prezentarea armamentului, la faţa locului s-a organizat un poligon de airsoft unde toţi cei prezenţi şi-au putut exersa calităţile de trăgători.În final gazdele au transmis mulţumiri şi aprecieri jandarmilor sătmăreni pentru activitatea desfăşurată.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img