More


  FOTO. TRAGEDIE. Alt oșan a murit în Occident. Venea spre casă

  =

  Un alt oșan a fost găsit, în această dimineață, mort în Occident. Venea spre casă, însă a decedat într-o parcare în Italia, înainte de Trieste.

  Potrivit unor surse exclusiv ale Gazetei de Nord Vest, oșanul decedat se numește Ioan Ardelean, este originar din Prilog, și mai era recunscut după porecla ”Safari”. Acesta era șofer de Tir și se întorcea acasă după o cursă în Italia.

  Sursele GNV susțin că, aflat la volanul unui TIR Volvo gri, având numărul de înmatriculare SM 66 SAF, oșanul s-a oprit într-o parcare aflată înainte de Trieste, pe Autostrada A4 din Italia, la kilometrul 457. De unde ”Safari” nu a mai pornit niciodată.

  Unul dintre șoferii de TIR a văzut că oșanul Ioan Ardelean nu mai pornește din parcare, astfel că a mers să vadă ce se întâmplă. L-a găsit pe oșan mort în cabina TIR-ului. A fost momentul în care au fost anunțate autoritățile italiene care au demarat o anchetă.

  Trupul neînsuflețit a fost preluat de autoritățile italiene și a i s-a făcut autopsia. Nefiind găsite urme de violență pe trumul celui decedat, nu sunt suspiciuni de omor. Cel mai probabil a făcut stop cardiac în somn.

  Sursele GNV susțin că oșanul decedat nu era casătorit, însă familia acestuia ar dori să-i aducă trupul neînsuflețit acasă și să-i facă o înmormântare creștinească.

  Cei care vor să ajute prilogheni, prieteni, care vor să contribuie cu o mică donație, pot suna la telefon 00393404779305, sau 00393401238562. 

  Toți cei care l-au cunoscut pe ”Safari” îl deplâng, deoarece a fost un om blând și bun.

  Gazeta de Nord Vest și Nord Vest TV transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img