More


  TRAGEDIE. Mesaje pline de durere la dispariția unui prinț. ”Nu pot să cred că nu mai eșți printre noi!”

  =

  La aflarea veștii că bunul lor prieten Robert Balogh a decedat cu două zile înainte de a împlini vârsta de 21 de ani într-un cumplit accident de circulație în Austria, pe contul său de socializare au curs mesajele de condoleanțe, unele dintre ele de-a dreptul sfâșietoare.

  Redăm câteva dintre acestea:

  ”Mariana draga, nu exista cuvinte potrivite pentru aceasta tragedie cumplita. Primiti sincerele mele condoleante, Dumnezeu sa va dea putere si lui Róbert Balogh odihna vesnica Dumnezeu sa il ierte!

  Ai plecat prea devreme, prea tanar! Dumnezeu sa te odihnească în pace! Róbert Balogh

  Ai fost un frate și vei ramine in inima mea. Am trecut prin foc amândoi și nu te voi uita nici odată…. Îmi lăcrimează ochii, mi se rupe sufletul…numi vine sa cred ca cai plecat de lingă mine.

  Ai plecat an cer fara sa spui nimanui nimic, ai lasat îndurerati parintii, rudele si prietenii care te stimau foarte tare. Domnu sa te ierte si sa fii primit în împaratia cerului ca un prinț.

  Nu pot să cred că nu mai ești printre noi. Aveai toata viata inainte. Este un şoc imens. De ce tu ? Sincere condoleanțe familiei si multa putere pentru a putea trece prin aceasta suferinta! Nu te vom uită niciodată Róbert Balogh

  Nu pot sa cred ca ai plecat asa devreme de langa noi! Ai avut toata viata in fata! Ai fost fratele mai mare pe care nu l-am avut niciodata! O sa imi fie dor de tine, de zambetul tau, de vocea ta! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, suflet bland! Te iubesc si te voi iubi mereu!”

  Reamintim că Robert Balogh a murit într-un cumplit accident de circulație produs ieri după-amiază pe autostrada A 8 din Austria. Robert Balogh, în vârstă de numai 20 de ani, care peste două zile urma să-și serbeze ziua de naștere și împlinirea a 21 de ani, se afla ca pasager într-un autocamion al unei firme din Satu Mare și, din motive necunoscute deocamdată, a izbit violent din spate un TIR.

  În urma impactului, cabina camionului în care se afla tânărul sătmărean a fost distrusă. Robert Balogh a decedat pe loc, iar colegul său, tot sătmărean, care se afla lșa volan, este grav rănit, fiind internat la spital în Austria.

  Tânărul decedat Robert Balogh era și fotbalist la echipa de fotbal Gloria Moftinu Mare.

  Persoane care l-au cunoscut pe Robert au declarat în exclusivitate pentru Gazeta de Nord Vest că acesta era un băiat foarte cinstit, era iubit de oameni, inteligent și ascultător.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img