More


  VIDEO/FOTO. Autonet face precizări în legătură cu accidentul mortal din Austria. Cine era tânărul care a murit

  =

  Firma Autonet face unele precizări în legătură cu accidentul mortal de ieri de pe o autostradă din Austria în urma căruia un tânăr de numai 20 de ani a decedat.

  ”În legătură cu accidentul de ieri din Austria în care a fost implicat o maşină de transport inscripţionată Autonet, vă rugăm să introduceţi şi o precizare, şi anume că sătmăreanul decedat în accident nu era angajat Autonet, ci al firmei de transport SC WIELAND REISEN SRL.

  Transmitem şi pe această cale sentimentele noastre de compasiune şi sincere condoleanţe familiei îndurerate”, se arată în comunicatul Autonet.

  Reamintim faptul că ieri după amiază, un tânăr de 20 de ani din Satu Mare și-a pierdut viața în urma unui cumplit accident de circulație produs pe o autostradă din Austria.

  Victima este Robert Balogh, în vârstă de numai 20 de ani, care peste două zile urma să-și serbeze ziua de naștere și împlinirea a 21 de ani. El se afla la volanul unui autocamion al unei firme din Satu Mare și, din motive necunoscute deocamdată, a izbit violent din spate un TIR.

  În urma impactului, cabina camionului în care se afla tânărul sătmărean a fost distrusă. Robert Balogh a decedat pe loc, iar colegul său, tot sătmărean, este grav rănit, fiind internat la spital în Austria.

  Tânărul decedat Robert Balogh era și fotbalist la echipa de fotbal Gloria Moftinu Mare.

  Persoane care l-au cunoscut pe Robert au declarat în exclusivitate pentru Gazeta de Nord Vest că acesta era un băiat foarte cinstit, era iubit de oameni, inteligent și ascultător.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img