More


  VIDEO/FOTO. Gest umanitar marca Top Design Furniture. Copii făcuți fericiți

  =

  Cei zece copii de la Casa de Tip Familial ”Ana” din Satu Mare își vor petrece sărbătorile pascale mult mai relaxați după gestul umanitar de excepție făcute de Fabrica Top Design Furniture (TDF) de la Medieșu Aurit. Reprezentanții acestei fabrici au făcut o donație care va spori confortul copiilor cazați la a făcut azi, 29 martie, o donație de suflet pentru cei 10 copii aflați la Casa de tip familial „Ana ”Casa de de strada Panait Istrati din Satu Mare.

  Reprezentanții TDF Medieșu Aurit au răspuns cu promptutudine necesităților de care au nevoie copiii. Aceștia au venit la fața locului pentru a monta noul mobilier. Concret, donația constă într-un colțar și o canapea.

  ”Firma Top Design Furniture a răspuns solicitării primite de la doamna Raț de la Casa „Ana” și ne-am hotărât să facem o faptă bună. Acum în prag de sărbători, firma a donat mobilier tapițat acestei case de copii. Este vorba despre o canapea și un colțar”, a declarat Georgiana Vonete, reprezentanta TDF, care a mai adăugat că nu este prima acțiune umanitară a acestei fabrici.

  Gazda celor zece copii, Ana Raț, a mulțumit, în numele copiilor, reprezentanților Top Design Furniture pentru gestul făcut.

  ”Avem o casă de copii cu 10 copii cu dizabilități cu vârsta între 9 și 20 de ani. Acest ajutor este binevenit și mulțumim firmei Top Design Furniture pentru promptitudinea cu care a răspuns la cerința noastră. Noi tocmai am avut nevoie de un colțar că se stricase și este un gest prin care demonstrează că sunt alături de cei care într-adevăr au nevoie, copii cu dizabilități, și până la urmă înțelegem că și comunitatea locală este implicată în astfel de acțiuni”, a declarat Ana Raț, șefa Casei de tip Familial „Ana” din Satu Mare.

  Nu numai că au donat colțarul și canapeaua, dar reprezentanții Top Design Furniture (TDF) de la Medieșu Aurit au și montat mobilierul, aducând astfel bucurie în sufletele copiilor de la Casa ”Ana”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img