More


  EXCLUSIV! O nouă cursă aeriană internațională de la Satu Mare. Aeroportul negociază și cu alte companii

  - Advertisement -

  O nouă cursă aeriană internațională va fi înființată, din vara acestui an, de pe Aeroportul Internațional Satu Mare. Însă nu este sigur că cea de-a doua cursă internațională va fi înființată de Wizz Air. Aeroportul Satu Mare negociază cu două companii aeriene înființarea acestei noi curse.

  Două companii pentru o nouă cursă

  Până în prezent, pentru înființarea celoe de a doua curse internaționale s-au purtat discuții doar cu Wizz Air, cei care, în prezent, operează zborul spre Luton-Londra de pe Aeroportul Internațional Satu Mare. Se avea în vedere ca noua cursă să fie înființată încă din primăvara acestui an.

  Reprezentanții companiei aeriene, însă, nu au dat un răspuns clar, astfel că surse demne de încredere din apropierea Aeroportului Satu Mare au declarat, în exclusivitate pentru Gazeta de Nord Vest, că au fost demarate discuții și cu o a doua companie aeriană care s-a arătat interesată.

  ”Am tot purtat negocieri cu Wizz Air dar nu s-au concretizat, deocamdată. Între timp, am avut discuții, care au ajuns într-o stare avansată, și cu o altă comnpanie, cu Ryanair. Aceștia s-au arătat de mai mult timp disponibilitatea de a înființa o cursă aeriană de la Satu Mare, însă am vrut să vedem ce vor cei de la Wizz. Dar, cu toate că zborul spre Londra este destul de bun, cei de la Wizz nu se grăbesc spre o a doua cursă”, au declarat sursele pentru GNV.

  Întâlnire decisivă

  O întâlnire decisivă se pare că va avea loc la finele acestei luni pentru a se stabili exact ce si cum.

  ”Dacă nici acum nu ne spun nimic concret, atunci vom fi nevoiți să ne îndreptăm atenția spre Ryanair, care se arată extrem de interesați pentru înființarea unui zbor internațional. Așteptăm să vedem care vor fi rezultatele după această ultimă întâlnire cu Wizz”, au mai precizat sursele GNV.

  Destinații posibile

  În ceea ce privește posibila distinație, nu s-au schimbat prea multe față de ceea ce s-a vehiculat până acum.

  În pole-position este Parisul, distinație care are, în momentul de față, cele mai mari șanse să primească zboruri de la Satu Mare.

  Aéeroport de Beauvais.

  Pe a doua poziție ar fi Roma, în luptă strânsă cu Barcelona. Nu trebuie neglijată nici dorința conducerii Consiliului Județean de a înființa o cursă spre Germania: Stuttgart sau Munchen.

  Sursele GNV mai spun că nu este exclus ca până la toamnă să fie înființate chiar două curse internaționale: un Wizz Air spre Paris și un Ryanair spre Roma sau Barcelona.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img