More


  FOTO. Scandal la Spitalul Județean. Acuzații: pacient bătut cu bestialitate

  - Advertisement -


  O sătmăreancă aduce acuzații extrem de grave angajaților Secției Psihiatrie Acuți din cadrul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare. Amalia Pintea acuză faptul că tatăl ei, Ioan Radu Pintea, a fost bătut cu bestialitate de infirmierii de pe această secție.

  Potrivit celor declarate de sătmăreancă, tatăl ei a fost internat în urmă cu circa o săptămână. Însă duminică seară, acesta a fost bătut crunt.

  ”Mă numesc Amalia Pintea, fiica lui Pintea Ioan Radu, care a fost internat de o săptămână la Psihiatria din Satu Mare, secția acuti. Acolo, duminică seara, Tatăl meu a fost bătut de infirmierii care l-au rugucit pe unde au nimerit. Solicităm să nu le mai fie încălcate drepturile omului chiaqr dacă cei internați aici sunt bolnavi psihici. Ei trebuie să fie tratați, nu bătuți. Infirmierii primesc şi un spor de 75% din salar nu să trateze cu brutalitate pacienţii ci pentru riscurile meseriei,”, declară Amalia Pintea pentru GNV.

  Pentru a întării acuzațiile aduse, Amalia Pintea a trimis Gazetei de Nord Vest, spre publicare, și o serie de fotografii cu tatăl ei plin de vânătăi, pe față, pe gât și pe corp, în urma corecției primite.

  Familia bărbatului agresat a depus o plângere penală la Poliție, anexând și un certificat medico-legal. În acelați timp, conducerea Spitalului Județean a demarat o anchetă pentru a se stabili ce s-a întâmplăt duminică seara în secția de Psihiatrie Acuți.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img