More


  FOTOGALERIE. De ce se reface asfaltul pe Careiului? Explicația Primăriei

  =

  Primăria Satu Mare explică, cu lux de amănunte, de ce este refăcut asfaltul pe Drumul Careiului. În acest sens a remis un comunicat de presă adresat tuturor cetățenilor municipiului Satu Mare pe care Gazeta de Nord Vest îl redă în totalitate.

  ”Pentru cei care citesc și vor să afle de la sursă, ocolind falsul sau subiectivismul, vă anunțăm că reabilitarea Drumul Careiului este un proiect demarat de fosta administraţie și continuat de actuala conducere.

  Primăria Municipiului Satu Mare face următoarele precizări:

  1. Proiectul este finanțat de Guvernul României, prin programul PNDL, iar orice ”deturnare” a fondurilor spre alte investiții ar fi ilegală.
  2. Reabilitarea Drumului Careiului, de la intrarea în oraș până la intersecția Burdea este o investiție de 14 milioane de lei, absolut necesară și prioritară pentru oraș.
  3. Nimeni nu ar fi refuzat banii alocați de Guvernul României, pe motiv că ”drumul încă este bun”, iar cea mai bună dovadă este faptul că proiectul a fost promovat de fosta administrație a municipiului și continuat de actuala conducere a Primăriei.


  4. Celor obișnuiți cu cârpeli de doi bani, le transmitem că epoca respectivă S-A TERMINAT! Dezvoltarea orașului nu se mai face după ureche și că în ultimele 22 de luni în municipiul Satu Mare nu a fost recepționată și plătită nici o lucrare de proastă calitate!
  5. Pe Drumul Careiului au apărut în zona Fabricii de Pâine fisuri în asfalt care acum va fi înlocuit cu unul de calitate superioară.
  6. Cei care pun problema doar în aparență, fie nu știu ce înseamnă o astfel de lucrare, fie denaturează voit realitatea.”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img