More


  FOTOGALERIE. Descoperire macabră. Cadavre de câini aruncate pe câmp lângă Satu Mare

  =

  O sătmăreancă a făcut o descoperire cel puțin macabră pe un câmp aflat la numai câțiva kilometri de Satu Mare. Mai multe cadavre de câini au fost găsite aruncate pe câmpul situat în apropiere de drumul dintre Ambud și Petin.

  Pozele au fost făcute de o sătmăreancă și postate pe contul de socializare al primarului comunei Păulești, Zenoviu Bontea.

  ”De ani întregi aceeași problemă. Când vine vara nu poti sa te plimbi ca lesini de miros! Cred ca nu sunt singura persoana pe care o deranjeaza aceasta situatie! Fac acest drum cel putin de doua ori pe saptamana! Am o fetită de șapte luni. Ma enerveaza foarte mult. Deoarece eu fac tot posibilul ca sa ii intretin un mediu curat o scot foarte mult la aer ”curat ” . De unde aer curat daca in interval de 200-300 metrii 3 caini morti si 2 putreziti? Vi se pare corect? Nu pot sa cred ca exista asa “oameni” . Ce ar fi daca toti la care din comuna moare cate un caine l-ar arunca pe strada?”, spune femeia.

  O altă sătmăreancă spune că cadavrele sunt aruncate de oameni veniți de la oraș.

  ”Vin de la oras si arunca acolo tot felul. Anul trecut, in Homorod, era aruncat un iepure urias mort…..si eu umblu cu copii si foarte deranjant e…”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img