More


  INEDIT! “Zilele Orașului Galben-Albastru”. Acțiune susținută de Voluntari Olimpiști

  =

  Sărbătoarea ocazionată Zilele Orașului Satu Mare e sărbătoarea sătmărenilor, deci și a olimpiștilor. Cu această ocazie, Voluntarii Olimpiști au pregătit o supriză pentru sătmăreni, mai ales pentru cei care iubesc culorile galben-albastru. Trupa Cargo va fi alături de ei.

  ”Ce ocazie poate fi mai bună să le facem cunoscut sătmărenilor proiectul nostru? #OlimpiaRenaște și trebuie să știe toți!

  Ne pregătim și noi pentru eveniment: vom fi în piață alături de prietenii noștri de la Cargo. Îi vom avea la standul Olimpiei pentru a vinde noul lor vinil “Românie te strig!” și pentru autografe. Vom vinde bere, iar aceasta va fi însoțită de cadouri. Vă vom aduce produse promoționale cu sigla noului club, iar pe cei care veniți îmbrăcați în culorile Olimpiei vă vom căuta și premia cu magneți (1000 la număr) cu sigla clubului nou înființat.

  Vino pe 25 Mai în piață și dacă ești olimpist nu îți va părea rău, Pentru că #OlimpiaEsteSatuMare ! #SatuMareEsteGalbenAlbastru !”, este mesajul Olimpiștilor!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img