More


    INIȚIATIVĂ! Într-o oră ești la mare. Zbor estival: Satu Mare – Litoral. Dorința sătmărenilor, decisivă

    - Advertisement -

    aeroport6

    Conducerea Aeroportului Satu Mare își dorește să înființeze o cursă aeriană estivală Satu Mare – Litoral pentru vara anului 2018. Însă pentru reușita acestui demers sătmărenii trebuie să arate că-și doresc, cu adevărat, această cursă.

    Surse apropiate de Aeroportul Satu Mare arată că această cursa aeriană poate fi înființată, însă sătmărenii și agențiile de turism din Satu Mare htrebuie să arate că și-o doresc foarte mult.

    ”Vizăm înființarea unei curse de vară spre litoral. Dar aici discuția trebuie să o purtăm puțin mai la subiect cu agențiile de turism, dacă consideră că pot vinde bilete cu o componentă aeriană spre litoral. Am tatonat terenul afirmând că și noi am fi interesați, având în vedere distanța foarte mare dintre Satu Mare și Litoral”, a precizat sursele GNV.

    Acestea a mai arătat că se are în vedere încheierea unui contract cu o companie low-cost, astfel încât prețurile să nu fie exagerat de mari. Însă va cere o cotație și din partea Tarom.

    ”Dacă am pune la socoteală Tarom, prețurile ar fi foarte mari. Putem discuta și o să cer și o cotație Tarom dacă are o variantă și cât ar costa un bilet mediu spre Litoral. Dar ne gândim pentru o companie low-cost. Tarom nu este singura opțiune pentru zborurile la mare”, a mai precizat sursele GNV.

    Așadar, sătmăreni, dacă vă doriți cu adevărat o cursă aeriană spre mare la vară, vi se recomandă să vă exprimați dorința în cel mai evident mod posibil. Arătați-vă susținerea față de acest demers și distribuiți informația ca să afle toți prietenii voștri.

         ULTIMELE ȘTIRI

    Latest Posts

    spot_img
    spot_img