More


  MEGA concerte de Ziua Tineretului. Carla”s Dreams, INNA, Delia, B.U.G Mafia pe scenă la Baia Mare

  =

  Municipiul Baia Mare devine, începând cu data de 2 mai, noua Capitală a Tineretului din România după ce în finala pentru acest titlu a învins municipiul Satu Mare. Astfel că mâine, 1 mai, și poimâine, 2 mai, la Baia Mare va fi organizată o sărbătoare desoebită la care au fost invitați să cânte trupe și artiști în mare vogă acum în România.

  Petrecerea va începe mâine, de la ora 17.00, când pe scena amplasată în Centrul Vechi al municipiului Baia Mare vor urca câteva trupe locale. Distracția va continua, apoi cu Alina Eremia, Deepcentral, Antonia, Paraziții și Carla’s Dreams.

  În data de 2 mai, de la ora 17.0 și până la ora 24.00, pe scena amplasată în Centrul Vechi, după o serie de trupe locale, vor concerta, Lidia Buble & Band, AMI, Faydee, Delia, INNA, Faydee și B.U.G. Mafia.

  La ora 20:00, va avea loc Festivitatea de preluare de către Municipiul Baia Mare a mandatului de Capitala Tineretului din România 2018-2019, în prezența guvernanței programului, a invitaților și a comunității locale prezente la eveniment.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img