More


  Peste 750 de locuri de muncă oferite la Bursă. Evenimentul mâine dimineață la Casa de Cultură

  =

  Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare organizează, mâine dimineață, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor în intervalul de timp 9.00 – 16.00.

  Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se orienteze profesional.

  Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și persoana în căutarea unui loc de muncă.

  Până la această data au fost contactați 160 de agenți economici din care 49 agenți economici au oferit 750 locuri de muncă în diverse meserii: Inginer automatist; Inginer mecanic; Laborant chimist; Tâmplar universal; Tapițer; Sculer matrițer; Recepționer hotel; Ospătar; Cameristă; Coordonator secție producție; Bucătar.

  La eveniment sunt așteptați toți sătmărenii care se află în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să/și schimbe actualul loc de muncă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img