More


  S-au deschis ștrandurile la Satu Mare. Care sunt prețurile

  =

  Ambele ștranduri din Satu Mare, atât aquapark-ul dinspre Pădurea Noroieni, cât și ștrandul de lângă Someș. Nu sunt noutăți spectaculoase în niciunul din cazuri, față de anul trecut, însă ambele ștranduri îi așteaptă pe sătmăreni cu bucurie și distracție.

  Aquapark-ul, deschis sâmbătă

  Aquapark-ul Aquastar a deschis, începând de sâmbătă, și bazinele exterioaore și, bineînțeles, și toboganele. Dacă sâmbătă a fost cum a fost, duminică parcarea aquapark-ului a fost neîncăpătoare, ceea ce înseamnă că a fost foarte multă lume.

  Potrivit adminsitratorului aquapark-ului, Zsolt Brancsik, prețurile sunt de 35 de lei pentru adulți, 24 de lei pentru elevi, studenți și pensionari, respectiv 16 lei pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani.

  De asemenea, pe parcursul săptămâmânii mai există și trei oferte și anume: Matinal, între orele 10 și 14, la prețul de 16 lei; Siesta, între orele 14 și 17, la prețul de 20 de lei, cu acces gratyit nelimitat la saună, și Seara, după ora 17, la prețul de 20 de lei adulți și 15 lei restul.

  Cu ocazia sărbătorilor și a zilelor nelucrătoare, luni, 30 aprilie, și marți, 1 mai,nu vor fi valabile promoțiile binecunoscute: biletul matinal, siesta ți biletele promoționale după ora 17:00.

  Prețuri de extrasezon la ștrand

  Tot sâmbătă a fost deschis și ștrandul Nord Vest Termal Parc, amplasat pe locul ștrandului vechi, de lkângă Someș.

  Potrivit administratorului ștrandului, Raluca Țânțaș, aici se parctică, deocamdată prețuri de extrasezon.

  Astfel, biletul pentru adulți este de 18 lei, iar cel pentru copii și pensionari de 8 lei. Pentru sezonul estival este posibil ca prețul unui bilet pentru adulți să ajungă la 25 de lei.

  Tot de atunci, sunt șanse mari ca la ștrandul sătmărean să fie montat și un tobogan.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img