SCANDAL monstru aseară la Petea. Tiriștii, la un pas să se ia la bătaieUn scandal monstru a izbucnit aseară între tiriștii care așteptau la rând să intre în Vama Patea. Incidentul s-a produs în jurul orei 21.30, iar circulația a fost blocată mai bine de o jumătate de oră.

Totul s-a întâmplat în momentul în care șoferul unuia dintre tirurile care așteptau la rând să intre în Vama Patea, a încercat să se bage în față. Incidentul s-a produs pe raza localității Petea.

Practic, șoferul a ieșit cu Tir-ul din rând și a încercat să ajungă în Vamă depășind coloana de autotrenuri ce așteptau la coadă.

În acel moment, anunțat probabil de colegii săi din spate, un alt șofer de TIR a blocat drumul, astfel încât Tir-ul ieșit din rând să nu poate ajunge în vamă.

Martorii oculari ai evenimentului au declarat pentru Gazeta de Nord Vest că, în acel moment, traficul înspre și dinspre Vama Petea a fost blocat. Timp de o jumătate de oră cât a durat parlamentările, certurile și chiar înjurăturile, traficul a fost blocat.  Aceeași martori ocular susțin că tiriștii au fost la un pas să se ia la bătaie.

Însă, în cele din urmă lucrurile s-au stabilizat fără să fie nevoie de intervenția autorităților. De fapt, polițiștii nici nu au fost solicitați.

Șoferul de Tir care a ieșit din rând a revenit la locul lui, iar drumul a fost redeschis circulației fără alte incidente semnificative.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts