VIDEO/FOTO. Aproape 800 de locuri de muncă, oferite la BursăBursa Generală a Locurilor de Muncă din acest an, eveniment organizat de AJOFM Satu Mare, a fost una dintre cele mai bogate de până acum în ceea ce privește oferta de locuri de muncă.

Evenimentul are loc astăzi, iar deschiderea oficială a avut loc în această dimineață. Pe lângă conducerea și funcționarii AJOFM, pe lângă agenții economici, la eveniment au mai fost prezenți subprefectul Altfatter Tamas, viceprimarul Doina Albu, alți invitați.

Directorul AJOFM, Simona Derșidan, a declarat deschisă Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Potrivit acestia, la bursă s-au prezentat 49 de agenţi economici care au oferit 789 de locuri de muncă.

Totodată, subprefectul Altfatter Tamas a felicitat AJOFM pentru buna organizare a bursei şi le-a urat mult succes participanților în găsirea locului de muncă. Felicitări a transmis și viceprimarul Doina Feher.

Sute de persoane au participat la Bursă în căutarea unui loc de muncă.

Demn de remarcat este și faptul că, față de alți ani, agenții economici nu au mai ”aplicat ștampile” la cererea unora dintre participanți la eveniment.

Vom reveni cu alte în formații referitoarea la ediția din acest an a Bursei Generale a Locurilor de Muncă Satu Mare.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts