More


  VIDEO/FOTO. Primele concluzii în cazul accidentului dintre cele două autobuze

  =

  Din primele concluzii trase de polițiștii ajunși la locul accidentului în care două autobuze s-au ciocnit, se pare că principala cauză a evenimentului rutier a fost o neacordare de prioritate.

  Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Alina Ținca, șoferul unui autobuz înmatriculat în Satu Mare, care ieșea din Parcul Industrial Sud, nu a acordat prioritate unui autobuz înmatriculat în Cluj care circula pe drumul prioritar.

  În urma impactului dintre cele două autobuze, în total au fost rănite 12 persoane. Două dintre ele, șoferul autobuzului cu numere de Cluj și o femeie din autobuzul de Satu Mare se află în stare critică, fiind transportați la Urgențe. În urma impactului, femeia a căzut pe geam și a ajuns sub roțile unuia dintre autobuze de unde a fost scoasă de salvatori.

  De asemenea, alte șase persoane au ajuns la spital, însă starea lor de sănătate nu a fost chiar atât de gravă. Alte patru persoane, rănite ușor, au refuzat transportul la spital.

  Niciunul dintre șoferii celor două autobuze nu au consumat alcool.

  Cercetările contiuă.

  Reamintim că două autobuze s-au ciocnit în această dimineață la intersecția dintre Lucian Blaga și intrarea în Parcul Industrial Sud. A fost declansaț PLANUL ROȘU de intervenție. Detalii despre acest eveniment puteți citi https://www.gazetanord-vest.ro/2018/04/video-foto-plan-rosu-accident-groazic-doua-autobuze-s-au-ciocnit-sapte-victime/  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img