VIDEO/FOTO. Tânără prinsă sub roata unui autobuz. Momente dramaticeO tânără de 29 de ani a ajuns sub roata unuia dintre autobuzele implicate în accidentul rutier din această dimineață de la intersecția străzilor Lucian Blaga cu Parcul Industrial Sud. Femeia a trecut prin momente dramatice până ce pompierii sătmăreni au reușit să o salveze. Victima se află în stare critică la spital.

În cursul zilei de azi, la ora 07:10, I.S.U. ,,SOMEŞ” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, prin coliziunea a două autobuze, pe drumul european E81, la ieșirea din municipiul Satu Mare.

Pentru asigurarea intervenției de urgență integrate, începând cu ora 07:11 a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La faţa locului s-au deplasat forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu trei autospeciale cu modul de descarcerare grea, două ambulanţe tip S.M.U.R.D. (Echipaj de Prim Ajutor Calificat și Terapie Intensivă Mobilă) şi 5 ambulanţe din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare. A fost prealertată Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, în vederea pregătirii pentru primirea unui număr mai mare de victime, respectiv a fost prealertat un echipaj cu elicopter SMURD.

În urma impactului dintre cele două autobuze au rezultat 12 victime, dintre care două încarcerate (unul dintre șoferi) și o persoană de sex feminin, în vârstă de 29 de ani, care a fost proiectată prin geam și a fost prinsă sub roata autobuzului.

Echipajele de intervenție au acționat pentru descarcerarea celor două victime, care au fost preluate de către personalul medical prezent la fața locului și au fost la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

Pentru celelalte 10 persoane s-a intervenit în vederea acordării primului ajutor medical și transportarea lor la spital.


ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts