VIDEO/FOTO. Complexul President Băile Felix: O oază de relaxare și răsfăț pentru tine și familia taComplexul President din Băile Felix reprezintă o oază de răsfăț și relaxare atât pentru tine cât și pentru familia ta. Aici beneficiezi de excelente condiții de cazare, tratament și relaxare. Trei hoteluri de patru setele precum și un aquapark modern, cu 18 piscine vă stau la dispoziție. 

Hotel President

Cu o experiență de peste 14 ani, Hotelul President vă pune la dispoziție 104 de camere, din care 6 sunt apartamente. 56 de camere si 4 apartamente sunt situate în aripa nouă a complexului finalizată în luna iunie 2011 într-un cadru modern și elegant. 81 dintre camere dispun de balcoane orientate fie spre pădure, fie spre curtea complexului.

Complexul President este un cadru perfect atât pentru un concediu cu familia cât și pentru organizarea de conferințe, team-building-uri sau chiar evenimente festive (nunți, botezuri, zile onomastice, etc.).  Situarea lui la liziera pădurii, la o distanță de 5 minute de agitația stațiunii Băile Felix fac din acesta alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

De asemenea, Hotelul mai dispune de un Centru de Sănătate și de Terapii Pell Amar.

Hotel President SPA

Construit și finalizat în anul 2017, Hotelul President SPA pune la dispoziția oaspeților noștri un număr de 45 de camere și 5 apartamente. Pentru a face șederea cât mai plăcută, Hotelul President SPA este legat de Aqua Park printr-o pasarelă închisă. De asemenea Hotelul dispune de: sală de conferințe de până la 100 de locuri; piscină interioară;  piscină exterioară; lobby bar.

În cadrul Hotelului President SPA, la etajul 1 se găsește cea mai modernă zonă SPA din Băile Felix. Într-un mediu luxos vă puteți relaxa, departe de problemele lumii. Vă propunem să faceți un masaj, ori un hammam, pentru buna dispoziție. Tratamente faciale, epilat, tratamente anti-aging, microdermabraziune, mezoterapie virtuală, tratamente lift-up, tratamete hidratare sunt disponibile în cadrul cabinetului de cosmetică. În cabinetul Pell Amar puteți face împachetari sau băi cu nămol, cât și cu plante.

De asemenea, servicii de manichiură și pedichiură sunt oferite. Bineințeles, zona dispune de un jacuzzi, de o saună turcească și una finlandeză, o saună salină, cât și în premieră de un frigidarium.

Hotel Aqua President

Vă propunem cazare la tarife foarte avantajoase, în cadrul Aqua Park-ului, cu acces nelimitat la zona de bazine. Astfel, 15 camere duble și 4 apartemente pot găzdui până la 4 – 6 persoane. Inclus în prețul cazării este micul dejun, servit la restaurantul Hotelului President, aflat în imediata vecinătate. Parcarea este gratuită.

Aqua President

AQUA PRESIDENT este deschis tot timpul anului funcţionând cu binecunoscuta apă termala din renumita staţiune balneară Băile Felix. Bazinele de la Aqua Park President sunt o oază de răcoare pentru zilele toride de vară iar pentru zilele de iarnă apa termală călduță vă rasfață.Dispune de 13 piscine interioare, 5 piscine exterioare, zonă agrement copii, tobogan interior şi exterior, saună turcească, baie turcească, saună finlandeză, centru de masaj, bazin cu valuri, grotă mediteraneană, zonă de relaxare şi liniştire, restaurant, terasă, parcare.

Oferta de 1 Mai

De 1 Mai, Complexul President oferă un pachet special de 1 Mai care constă într-un sejur de 4 nopti, care cuprinde cazare, masă loc în camneră dublă, la prețuri de 900 lei/persoană la cameră cu mansardă, 950 lei/persoană – cameră standard și 1.000 de lei/persoană – camere superioare.  Turiștii pot beneficia de apă termală în piscină interioară sau exterioară, jacuzzi, saună umedă, saună uscată, teren de fotbal, internet gratuit, parcare interioară și exterioară păzită.

Turiștii cu pachete de 1 Mai cazați la Hotel President vor beneficia de o reducere de 25% la tariful de acces la Aqua President  plus un voucher cu o valabilitate de o zi în timpul sejurului.

La copii între 0-4 ani sejurul este gratuit, dacă nu se solicită pat separat, la cei cu vârste cuprinse între 5-6 ani cazarea este gratuită (fără pat separat) însă se achită un supliment de masă de 60 lei/zi, iar la cei cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, tariful este de 450 de lei/sejur.

Mai multe detalii puteți obșine la telefon: +40 259 318 381 | +40 727 228 294, pe e-mail la receptie@hotelpresident-felix.ro sau pe http://www.baile-felix.ro.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts