More


  VIDEO/FOTO. Incendiu violent la o firmă din Satu Mare. Pagube însemnate

  =

  Un incendiu violent a izbucnit azi dimineață la o clădire administrativă a unei societăți comerciale care are ca obiect de activitate producția de mobilier. Incendiul a fost anunțat la ora 05:49.

  La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul  Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

   La momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la partea superioară a imobilului. Intervenția a fost îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile aflate în încăperi. În urma evenimentului au ars: mobilierul din birouri, acte și documente, bani și tavanul din scândură al imobilului și s-au degradat acoperișul din tablă pe o suprafață de aproximativ 50 metri patrați, cinci geamuri și patru uși din termopan și aparatură electrocasnică.

  Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric la un aparat electrocasnic defect (frigider).

  Din fericire, nu au existat victime.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img