More


  VIDEO/FOTO. Schimbări majore după ce azi dimineață s-a surpat asfaltul. ”Mutăm conductele”

  - Advertisement -

  City-managerul municipiului Satu Mare, Masculic Csaba, a declarat pentru Gazeta de Nord Vest, că toate conductele Apaserv aflate sub zona de trafic auto de pe bulevardul Octavian Goga vor fi mutate sub trotuare.

   

  City-managerul municipiului Satu Mare, Masculic Csaba, a declarat pentru Gazeta de Nord Vest, că toate conducetele Apaserv aflate sub zona de trafic auto de pe bulevardul Octavian Goga vor fi mutate sub trotuare.

  ”Știam că aici există o problemă și de aceea nici nu ne-am grăbit să reabilităm bulevardul Goga. Țevile sunt de azbociment și sun t vechi de 60 de ani. Acestea cedează și sub greutatea și trepidațiile produse de traficul greu. Astfel că acum le vom schimba și vor fi mutate sub trotuare”, a precizat city-managerul.


  Reamintim faptul că în această dimineață s-a surpat asfaltul pe bulevardul Octavian Goga, astfel că, pur și simplu, s-a format o grotă de dimensiuni impresionante.

  City-managerul Masculic Csaba se afla și el la fața locului și urmărea îndeaproape intervenția celor de la Apaserv.
  Potrivit acestuia, groapa a fost produsă de o țeavă de apă de azbociment care s-a rupt din cauza trepidațiilor traficului. Apa scursă din țeavă a tot spălat pământul de sub asfalt care, la un moment dat, în jurul orei 7.00, a cedat.

  Pe parcusul intervenției celor de la Apaserv, traficul în zonă a fost gâtuit. Era permis accesul doar dinspre Soarelui spre Burdea pe Octavian Goga.

  În schimb, accesul dinspre Burdea spre Soarelui este deviat de polițiștii rutieri și cei locali pe bulevardul Cloșca. În aceste condiții, pe Podul Decebal circulația a fost pur și simplu blocată, coada întinzându-se până după Liceul Economic.

  De asemenea, la sensul giratoriu de la Burdea, precum și pe bulevardul Cloșca s-au creat ambuteiaje.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img