More

    Accident grav produs de un șofer beat

    Polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați luni, 28 mai a.c., în jurul orei 21.30, despre faptul că pe DN1C, între localitățile Halmeu și Turulung a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

    În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un conducător auto, de 42 de ani, din localitatea Tămășeni, aflându-se la volanul unui autoturism a pătruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat, de 65 de ani, din comuna Turț.

    Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul auto din Tămășeni și negativ pentru celălalt, de asemenea au fost conduși la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

    În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unei femei, de 30 de ani, din localitatea Tămășeni, care se afla în calitate de pasageră în primul autoturism.

    În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE