More


  ACCIDENT grav. Victima, un minor, lăsat să agonizeze. Șoferul beat, a fugit

  =

  Un cumplit accident de circulație, soldat cu rănirea gravă a unui minor de 9 ani, s-a produs astăzi în localitatea Gelu. Șoferul, având o alcoolemie enormă, a părăsit locul accidentului lăsând victima să agonizeze în stradă.

  Tragicul eveniment s-a produs astăzi, în jurul orei 12.00, pe strada Someșeni din satul Gelu. Victima, care se deplasa pe drum, a fost lovit de un autoturism combi, cu numere de Germania, potrivit celor declarate pentru GNV de martorii oculari.

  Șoferul autoturismului s-a coborât din mașină, l-a stropit cu apă pe minorul lovit, după care l-a lăsat la pământ, s-a urcat în mașină și a plecat fără să-i pese ce s-a întâmplat cu victima.

  Cineva a sunat la 112 astfel că în scurt timp la fața locului a ajuns o ambulanță SMURD și mai multe echipaje de poliție. Paramedicii SMURD au constatat că miorul era rănit atât la picioare, cât și la cap, astfel că acesta a fost transportat de urgență la spital.

  Între timp, audiind martorii, polițiștii au reușit să stabilească cine era șoferul care a produs accidentul. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, din satul vecin, Baba Novac.

  Polițiștii l-au găsit pe acesta acasă i-ar când l-au testat cu alcooletestul, acesta idica o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool în aerul expirat.

  Cert este că, în momentul de față, minorul accidentat este încă în spital, unde va mai sta cel puțin două zile, iar șoferul fugar va fi cercetat penal de polițiști pentru părăsirea locului accidentului fără încuviințarea autorităților și pentru conducere în stare de ebrietate.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img