More


  ACCIDENT. Microbuz răsturnat pe ”Șoseaua Morții”. Drum blocat pe jumătate

  - Advertisement -

  Un accident de circulație s-a produs în urmă cu câteva minute pe DN 19 Satu Mare – Carei, supranumit și Șoseaua Morții din cauza numărului mare de victime care au decedat în urma unor evenimente rutiere.

  Din informațiile pe care le deținem în acest moment, șoferul unui microbuz a pierdut controlul asupra volanului între localitățile Decebal și Doba. În aceste circumstanțe, autovehicolul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț.

  ”Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din satu Mare, aflat la volanul unui microbuz, nu a adaptat viteza la consițiile de drum, a pierdut controlul asupra autovehicolului care a părăsit partea carosabilă și a ieșit în decor. Din fericire, era singur în microbuz și nu a fost rănit. A fost testat cu alcooltest-ul rezultatul fiind zero”, a declarat pentru Gazeta de Nord Vest purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Alina Ținca.

  La fața locului a sosit un echipaj de poliție, iar circulație în zonă se desfășoară pe un singur fir. Așadar, circulați prudent în zonă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img