More


  ACCIDENT MORTAL. Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața

  =

  Un cumplit accident de circulație, soldat cu decesul unui tânăr de 19 ani, s- a produs în această noapte, în jurul orei 1,45, pe raza localității Mădăras.

  Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Cochera, a declarat pentru Gazeta de Nord Vest că tânărul de 19 ani, din Craidorolț, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un șanț și a lovit în plin un cap de pod.

  În urma acestui impact violent, șoferul a fost expulzat din cabină prin parbriz, iar mașina a fost proiectată peste drum, pe celălalt sens de mers unde s-a oprit într-un stâlp electric.

  Impactul a fost mortalul pentru tânărul de 19 ani, chiar dacă, ajunși la fața locului, echipajul Terapie Intensivă Mobilă (TIM) din cadrul SMURD a încercat să-l salveze.

  Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga Spitalului Județean pentru autopsie.

  Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu certitudine circumstanțele în care s-a produs accidentul. Acest lucru se va afla doar în urma unor expertize amănunțite doarece, potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al IPJ, nu au fost martori la producerea tragicului eveniment.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img