More


  AVERTIZARE METEO. Patru zile de ploi abundente, tunete și fulgere la Satu Mare

  =

  Meteorologii au remis ieri o avertizare de cod galben pentru vremea pentru mai multe județe din țară printre care și Satu Mare. Vor fi semnalate ploi torenșiale, însoțite de tunete și fulgere, uneori li de vânt. Sunt posibile și căderile de grindină. În județ vom avea parte de patru zile ploiase.

  Potrivit meteorologilor, astăzi, la Satu Mare va începe să plouă liniștit după ora 10.00. După ora 12.00, ploile vor fi însoțite de tunete și fulgere dar șli de vânt. Furtuna se va potoli în jurul orei 15.00, nu și ploaia, care va continua să cadă, în reprize, până în jurul orei 18.00 poate chiar 19.00.

  Seara și noaptea de marți spre miercuri va fi una destul de liniștită, fără precipitații și fără furtună. Însă sătmărenii vor fi treziți mîine dimineață foarte devreme, în jurul orei 5.00, de o nouă serie de tunete și fulgere urmate de ploi. Precipitațiile vor cădea, aproape necontenit, toată ziua de mâine.

  Joi cerul Sătmarului se va mai răzbuna, norii se vor mai împrăștia, însă spre seară sunt posibile iar ploi, pentru ca vineri ploile să revină și mai puternic.

  Vremea se linișteste în week-end, norii se împrăștie, temperaturile urcă până la 24-25 de grade, iar săptănâna viitoare vom avea parte, din nou, de vreme frumoasă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img