More


  DE NERATAT! Fuego, Stela Enache și Marina Florea. Super concert de muzică ușoară, la Satu Mare

  =

  Iubitorii de muzică ușoară românească vor avea parte de un super concert la Satu Mare. Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor se vor afla, în același timp, pe scenă, atât Fuego, cât și Stela Enache și Marina Florea. Este vorba despre concertul intitulat sugestiv ”Tu ești primăvara mea”.

  ”Pentru mine, muzica ușoară românească, din perioada interbelică până în vremurile copilăriei și spre azi, înseamnă esență, muzicalitate, mesaj și melodicitate, inspirație, exemplu, toate la un loc, dar și crezul după care am devenit, la rându-mi, un slujitor al ei, de peste 20 de ani. Îmi doresc să aduc un omagiu muzicii românești, să fac o reverență, după atâția ani și să arăt publicului meu ce-a fost, ce este și ce-ar putea fi România dacă nu și-ar uita muzica și idolii! Am și două super invitate, două stele ale genului, două dive de ieri până azi, cu nenumărate hituri – STELA ENACHE și MARINA FLOREA! Pregătim surprize spectaculoase, momente unice, printre șlagărele de cândva, cele mai frumoase și iubite refrene, dar și piese de-ale mele, vechi și noi, totul în două ore de show special, într-o feerie a primăverii! Vă aștept cu drag!”, este medajul transmis de Fuego înainte de concert.

  Spectacolul va vavea loc miercuri, 30 mai, cu începere de la ora 20.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare. Bilete se pot cumpăra atât de la Casa de bilete a Casei de Cultură cât și de pe https://www.startickets.ro/event.php?id=14865.

  Prețul unui bilet este de 80 de lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img