More


  DRAMĂ. Posibilă crimă la Satu Mare. Femeie, găsită strangulată

  - Advertisement -

  O posibilă crimă a avut loc în această noapte în municipiul Satu Mare. O femeie a fost găsită strangulată astfel că autoritățile au declanșat o anchetă în acest caz.

  Nefericitul eveniment s-a produs ieri seară, în jurul orei 22.30, pe Aleea Mureșului. Practic, în bărbăt, cu vârstă cuprinsă între 40 și 45 de ani, susține că la ora respectivă s-a întors acasă și și-a găsit concubina, o femeie în vârstă de 48 de ani, moartă în pat.

  Potrivit unor surse ale Gazetei de Nord Vest, timp de mai multe ore, acesta s-a plimbat pe la UPU să ceară ajutor, și-a sunat rudele, practic au trecut mai multe ore până când, după ora 1.00, azi noapte, cineva dintre rudele bărbatului a sunat la 112 solicitând o ambulanță.

  Sursele GNV susțin că echipajul ambulanței a ajuns la câteva minute după apelul la 112 la adresa indicată unde au găsit-o pe femeie decedată, în pat, așezată pe partea dreaptă.

  După primele verificări făcute asupra corpului neînsuflețit, membrii echipajului ambulanței și-a dat seama că este vorba despre o moarte suspectă.

  Sursele GNV susțin că femeia prezenta urme pe gât de spânzurare sau strangulare, însă lațul unei posibile sinucideri prin spânzurare nu a fost găsit. Mai mult decât atât, femeia era așezată pe partea dreapta, însă lividitățile cadaverice, de după survenirea decesului, s-au depus pe spate și nu pe partea dreaptă a coprului, după cum era acesta așezat.

  Cu alte cuvinte este posibil ca femeia să fi murit pe spate, iar apoi cineva să o întorcă pe partea dreaptă.

  Astfel stând situația, echipajul Ambulanței a cerut intervenția Poliției.

  La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, criminaliști, procurori care au demarat cercetările. Concubinul femeii a fost dus la audieri și s-au făcut cercetări în locuință.

  Trupul neînsuflețit al femeii a fost depus la morgă unde urmează să i se facă autopsia pentru a fi stabilită, cu exactitate, cauza morții. Abia apoi vor începe cercetările pentru crimă sau nu, în funcție de rezultatele autopsiei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img