More


  Drogangii fură ca să-și cumpere droguri. Doi dintre ei prinși de polițiștii locali

  - Advertisement -

  Consumatorii de droguri din Satu Mare se dau chiar la furturi pentru a face rost de bani în vederea cumpărării de substanțe interzise. Doi dintre ei au fost prinși în timp ce furau dintr-un magazin chiar de către un polițist local aflat în timpul liber. Cei doi au fost surprinși, săptămâna trecută, de către același polițist local, în timp ce se drogau în scara unui bloc din Carpați II.

  Polițiștii locali au prins doi hoți care au furat un portmoneu într-un magazin alimentar din Satu Mare. După comiterea furtului, proprietarii magazinului au prezentat imagini cu cei doi hoți, care au fost identificați de un polițist local. Cazul a fost preluat de Poliția municipiului Satu Mare.

  Polițistul local care i-a identificat pe hoți i-a surprins săptămâna trecută pe aceiași doi tineri, de 22 ani, respectiv 19 ani, în scara unui bloc din Carpați II, în timp ce consumau substanțe etnobotanice. Astfel, datorită polițiștilor locali cei doi tineri s-au ales în doar o săptămână cu dosare penale pentru deținere de droguri de risc pentru consum propriu și pentru furt.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img