More


  FELICITĂRI. Ansamblul ”VATRA” din Santău, locul II pe țară la Măruță

  =

  Ansamblul ”Vatra” al Școlii Gimnaziale Santău, condus de tășnădeanul Nicolae Turău, s-a clasat pe un onorat loc II la Bătălia Mini-Ansamblurilor Folclorice din emisiunea lui Măruță de la ProTV. Asta în condițiile în care Ansamblul ”Vatra” din Santău a fost înființat abia în urmă cu șase luni.

  Inițial, în această competiție s-au înscris 12 ansambluri foclorice din toată țara. Rând pe rând, atât pe baza talentului și pregătirii lor, cât și cu susținerea sătmărenilor, elevii de la Ansamblul ”Vatra” din Santău s-a calificat în finala competiției de la Măruță, care a avut loc luni, alături de alte două ansambluri foclorice din țară.

  În cele din urmă, sătmărenii au reușit o merituoasă calificare pe locul doi primind, totodată, și un premiul în valoare de 2.000 de euro.

  ”Mulțumim tuturor pentru susținere. Dintr-un total de 12 echipe, Ansamblul Vatra din Santău, județul Satu Mare au obtinut locul 2 în marea finală” este mesajul transmis sătmărenilor de cei de la Ansamblul Vatra.

  Gazeta de Nord Vest și Nord Vest TV îi felicită pe tinerii de Ansamblul ”Vatra”, dar și conducătorului acestuia, și le urează mult succes pe mai departe.



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img