More


  FOTO. DISTRACȚIE și voie bună în minivacanța de 1 Mai. Ce au făcut sătmărenii

  - Advertisement -

  Anul 2018 a adus un record de zile libere pentru cei mai mulți dintre români. Ziua de luni, 30 aprilie, a fost declarată zi liberă pentru salariaţii din sectorul public, pentru a face “punte” cu data de 1 mai. Astfel bugetarii avut parte de încă o minivacanță de patru zile.

  Sătmărenii au ales diferite destinații pentru a-și petrece această minivacanță.Un grup de sătmareni format din 12 familii au ales județul Maramureș, la Izvoare. Pe langa peisajele naturale inedite, au avut o multime de atractii turistice de vizitat.

  “Am ales să ne petrecem weekendul de 1 Mai într-o zonă superbă, foarte liniștită și relaxantă.Copiilor le place foarte mult și adoră să alerge în lung și-n lat.”

  “Am fost și anul trecut în iarnă. Peisajul a fost de vis și atunci la fel cum este și acum. Indiferent de anotimp, aici este totul magnific.Suntem mai mulți priteni și petrecem împreună acest weekend mai lung. ”

  Alți sătmareni au ales să stae aproape de casă și au ales malul Someșului din micro 16. Copiii se jucau cu mingea, tăticii prăjeau mici iar mămicile faceau salata. Toată lumea muncea, însă era o muncă plăcută și relaxantă.

  “Chiar dacă este un weekend mai special, mă refer la faptul că este mai lung, alături de nașii noștri, am hotărât să venim să prăjim un grătar, o slănină aici lângă dig. Locul este frumos amenajat, curat…ne simțim bine.”

  Pentru că de mare suntem departe, noroc că avem ștrand. Mulți au ales ca petrecere a timpului liber ștradul, și nu doar sătmarenii. Au venit oameni și din județele învecinate.

  “Am venit din Baia Mare la ștrand în Satu Mare. Ne place mult aici și nu este pentru prima dată când alegem acest gen de relaxare. Ne-am adus și nepoții cu noi iar ei sunt și mai încantați. Sigur la vară revenim cu mare drag aici.”

  Și copii au fost liberi însă ziua de luni 30 aprilie se va recupera în data 5 mai, sâmbătă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img